Filteren
Naam
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
10 per pagina

7 artikel(en)

  1. Caciotta al Tartufo di Acqualanga - Cooperlat

    € 5,95
    NIEUW

    Caciotta al Tartufo is gemaakt van koe- en schapenmelk.
    Gerijpt met stukjes zwarte truffel en de smaak is delicaat en aromatisch.

    Gewicht: 180 gr
    Producent: Cooperlat
    Regio: Umbrie

    Meer info
  2. Caciotta alle Noci - Cooperlat

    € 4,95
    NIEUW

    Deze kaas is gemaakt van jonge koeienmelk en schapenmelk
    Gerijpt met hele walnoten in de kaas. Het heeft een zachte en delicate smaak.

    Gewicht: 180 gr
    Producent: Cooperlat
    Regio: Umbrie
    Meer info
  3. Rosso di Langa 250 gr

    € 5,95
    NIEUW

    Rosso di Langa is een plat vierkant gewassen korstkaasje gemaakt van koeien- en schapenmelk. De kaas heeft een vrij milde, licht zoete, smaak die doet denken aan gedroogd gras. De jonge korst kan gegeten worden.

    Gewicht: 250 gram
    Producent: Caseificio Alta Langa
    Regio: Piemonte
    Meer info
  4. Taleggio DOP - prijs per 200 gr

    € 3,98
    NIEUW

    U KUNT OPGEVEN HOE GROOT U HET STUK WILT, 250, 500, 750 OF 1000 GR. WIJ VERPAKKEN DE KAAS VACUUM VOOR U.

    Taleggio is een traditionele zachte boerenkaas. Van oorsprong komt deze kaas uit de regio Lombardije.
    De korst van de kaas is gewassen en oranjeroze van kleur. Kenmerkend voor de kaas zijn de blauwgrijze schimmel strepen. De kaas is zacht tot pikant van smaak met tinten van noot en truffel, afhankelijk van de rijpingsperiode. Uitstekend te combineren met een gekoelde jonge mousserende wijn, zoals onze Prosecco Frizzante.

    Certificaat: D.O.P.
    Producent: Ciresa
    Regio: Lombardije
    Meer info
Naam
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
10 per pagina

7 artikel(en)