Etenswaren en meer
Details
Fregula Tostata is geroosterde korrelige pasta, een specialiteit van Sardegna en wordt gemaakt van de beste harde tarwe, semola.. Fregare betekent zoiets als wrijven, rollen, en deze fregula wordt gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna een tijdje gedroogd. Na het drogen worden de fregula in de oven geroosterd. Dat zorgt voor een volle en aardse smaak . De korrels zijn wat groter dan couscous en en voelt daardoor wat steviger aan in de mond.
Een klassiek recept uit de Sardijnse keuken is fregula con cozze (mosselen) en tomatensaus. Ook wel gekookt in bouillon en dan verrijkt met kleine stukjes, zeg maar kruimels, bleekselderij en paprika .
Sardijns is Fregula, met een u Vaak wordt het Fregola genoemd in de rest van Italia
Een klassiek recept uit de Sardijnse keuken is fregula con cozze (mosselen) en tomatensaus. Ook wel gekookt in bouillon en dan verrijkt met kleine stukjes, zeg maar kruimels, bleekselderij en paprika .
Sardijns is Fregula, met een u Vaak wordt het Fregola genoemd in de rest van Italia
Biologisch | Nee |
---|---|
Product nummer (shop) | 249 |
Beschrijving
Details
Fregula Tostata is geroosterde korrelige pasta, een specialiteit van Sardegna en wordt gemaakt van de beste harde tarwe, semola.. Fregare betekent zoiets als wrijven, rollen, en deze fregula wordt gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna een tijdje gedroogd. Na het drogen worden de fregula in de oven geroosterd. Dat zorgt voor een volle en aardse smaak . De korrels zijn wat groter dan couscous en en voelt daardoor wat steviger aan in de mond.
Een klassiek recept uit de Sardijnse keuken is fregula con cozze (mosselen) en tomatensaus. Ook wel gekookt in bouillon en dan verrijkt met kleine stukjes, zeg maar kruimels, bleekselderij en paprika .
Sardijns is Fregula, met een u Vaak wordt het Fregola genoemd in de rest van Italia
Een klassiek recept uit de Sardijnse keuken is fregula con cozze (mosselen) en tomatensaus. Ook wel gekookt in bouillon en dan verrijkt met kleine stukjes, zeg maar kruimels, bleekselderij en paprika .
Sardijns is Fregula, met een u Vaak wordt het Fregola genoemd in de rest van Italia
Alle producteigenschappen
Biologisch | Nee |
---|---|
Product nummer (shop) | 249 |
Producent
Kies een regio
Nieuwe producten
-
CHEF Panna ai ...€ 2,35
-
Tonno all'oli...€ 2,20
-
Riso Semifino ...€ 5,75
-
Pomodori Pelat...€ 1,20
-
Saporoso Cond...€ 20,95
-
Fagioli Bianch...€ 1,20