Etenswaren en meer

Garum kruiken uit de Romeinse tijd

Garum -- Balistreri Girolamo 100 ml

€ 14,95

Details

ATTENTIE ETIKET IS VERANDERD, PRODUCT NIET . INHOUD EVENEENS NOG 100 ML

Garum : om hun voedsel op smaak te brengen gebruikten de Romeinen (behalve zout) een saus, die gemaakt werd door vis in de volle zon met veel zout en kruiden te laten fermenteren in grote vaten . Het proces, dat ook toen al als een soort rotting gezien werd, resulteerde in een helder vocht met een krachtige geur en smaak, maar verrassende culinaire eigenschappen.
Een echt natuurprodukt!
Deze Garum wordt gemaakt op Sicilia van verse ansjovis en zout. Te gebruiken voor het op smaak brengen van visgerechten
Biologisch Nee
Product nummer (shop) 144

Beschrijving

Details

ATTENTIE ETIKET IS VERANDERD, PRODUCT NIET . INHOUD EVENEENS NOG 100 ML

Garum : om hun voedsel op smaak te brengen gebruikten de Romeinen (behalve zout) een saus, die gemaakt werd door vis in de volle zon met veel zout en kruiden te laten fermenteren in grote vaten . Het proces, dat ook toen al als een soort rotting gezien werd, resulteerde in een helder vocht met een krachtige geur en smaak, maar verrassende culinaire eigenschappen.
Een echt natuurprodukt!
Deze Garum wordt gemaakt op Sicilia van verse ansjovis en zout. Te gebruiken voor het op smaak brengen van visgerechten

Alle producteigenschappen

Biologisch Nee
Product nummer (shop) 144

Producent

Kies een regio