Over De Italiaan

 

Bij De Italiaan vindt u de echte Smaak van Italië!

Ons bedrijf is ontstaan uit de interesse van Ciro voor wijn, Italiaanse wijnen wel te verstaan.
Het was dan ook een logische stap zelf wijnen te gaan importeren uit Italië.

In de loop der jaren zijn er steeds meer wijnen en producenten bijgekomen, enkelen vielen na een tijdje weer af, maar met een groot aantal hebben we al jaren een hechte en vriendschappelijke relatie.
Door zijn Italiaanse afkomst legt Ciro altijd makkelijk contact met de wijnboeren, die zijn kennis over de wijn waarderen en zijn liefde delen. 
Het merendeel bestaat uit familiebedrijven. Bedrijven waar men , terecht, trots is op wat men voortbrengt, trots op de voorgeschiedenis van hardwerkende ouders en grootouders, die deze bedrijven hebben opgebouwd voor hun kinderen en trots op hun landerijen en produkten.
Zij gaan niet enkel voor het grote geld, voor hen is het eindproduct belangrijk, alles wordt met liefde gedaan en dat proef je als het ware in het glas.
Deze liefde willen wij graag met u delen en wij zoeken dan ook al onze wijnen zorgvuldig uit.

Bij ons vindt u geen wijnvoordeel als "zeldzame oude topwijnen voor € 3,95", die bestaan namelijk niet, bij ons geen stuntwijnen van € 19,95, nu € 4,95, dat is ook niet realistisch. Wij willen eerlijke wijnen voor een eerlijke prijs verkopen. Eerlijk voor de klant en eerlijk voor de producent.

Sinds we in Doetinchem gevestigd zijn hebben we ook een complete afdeling met de meest heerlijke etenswaren.

Natuurlijk verschillende soorten  de prachtige pasta van La Molisana in diverse soorten en maten, tomaten in blik, tube en glas, veel soorten risotto, meel, koekjes, noga, panforte, chocolade, zoutjes, verscheidene soorten pesto, gevulde verse pasta's in de koeling. kaas, vleeswaren en natuurlijk vele soorten balsamico azijn, olie.  Maar ook minder voorkomende artikelen als ( pasta met )nero di seppia (inktvisseninkt),  potjes vongole, kappertjes in zeezout,   te veel om op te noemen. En hebben wij het niet standaard? Vaak kunnen we het wel voor u bestellen bij een van onze leveranciers.

 De Italiaan, Wijn & .... en www.de-italiaan.nl zijn een onderdeel van Ciro Wijnimport 
( KvK 09094961) 

 

 

 

 

New layer...
New layer...