Het fameuze wijnhuis Vie di Romans is eigendom van de familie Gallo. Deze familie wijdt zich al meer dan 100 jaar aan de wijn, geen wonder dat dit in het bloed van de latere generatie zit. De wijnen van Vie di Romans worden in Italie en ver daarbuiten zeer gerespecteerd. Keer op keer worden zij onderscheiden met de zo felbegeerde ''3 bicchieri'' van de Gambero Rosso, de Italiaanse wijnbijbel! Sinds eind 70-er jaren heeft Gianfranco Gallo de leiding over het bedrijf. Hij is degene die het besluit nam alle druiven zelf te verwerken en niet aan de Cooperatie aan te bieden. De eerste wijn met eigen etiket kwam in 1978 op de markt, sindsdien is de wijn en de naam van het bedrijf alleen maar beter geworden. Alle druiven van de verschillende wijngaarden worden gescheiden verwerkt, de namen van de gaarden staan op de fles.
Vie di Romans behoort heden ten dage tot de absolute top van het land: alle wijnen moeten door ons van te voren gereserveerd worden.

Er moet dan ook altijd gereserveerd worden, toch zijn wij vaak al voor het eind van het jaar door ons quotum heen.

Ciro Wijnimport /De Italiaan importeert verscheidene soorten, de Chardonnay Vie di Romans, de Sauvignon Vieris, Sauvignon Piere, Flor d''Uis, Dolée, Dut''un, Dis Cumieris. de Pinot Grigio Dessimis
Dat wij deze wijnen ook leveren aan diverse goede restaurants zal U niet verbazen.